Helt plötsligt hinner jag med livet igen

Klockan ringde tidigt men jag valde att snooza, idag börjar jag senast 11 men kan komma tidigare om jag har lust. Från att bara ha sprungit på utan att fatta vad jag har sysslat med så känner jag mig "tillbaka" och det känslan är obeskrivlig.
 
Veckan har änsålänge innehållit träning 3ggr, veterinärbesök, jobb och vänner. Helt perfekt vecka tycker jag :) Det blev träning och veterinären på måndagen, som tur var så är det inget fel på vår lilla tjockis ! Tisdagen jobbade jag och sen mötte jag upp Helena på gymmet för att sen avsluta med kvällsmat hos henne :) Onsdagen var det också jobb och sen bjöds det på middag hemma hos Sara. Helstekt kött med sallad och tryffelolja, mumma! Josse, Jens och Flisan var också där och hälsade på :)
 
Jag började ombyggnaden på jobbet denna veckan och det har blivit tuffa dagar men framförallt roliga! Tiden springer ifrån mig och det är i princip bara jag och Kristina som varit på jobbet dessa dagarna. Trots slitit arbete på dagarna lyckades jag komma iväg till gymmet igår igen. Så nu är 3 av 3 gympass avklarade men jag har inte varit ute och gått... men det kommer ett fjärde pass på söndag så jag ska nog klara mig ändå ;)
 
Nu ska jag väl släppa min sköna ställning här i datastolen och fixa lite frukost. Hoppas på en dag med bra framgång i mitt lilla bygge idag igen! Puss
 
konstigaste kisningen någonsin på dig kanske, men jag älskar dig mami! Tack för att du är du och tack för att du tränar med mig. <3