en bortglömd uppdatering.

Ja, jag vet. Jag har inte uppdaterat på cirkus två veckor. Men jag har en förklaring till det, livet går först!. sociala normala förhållanden och jobb.. går tyvärr före bloggen. ( jag trodde aldrig att jag skulle säg adet faktiskt, men jodå!

Jag kastade in ett inlägg senastm förra onsdagen och jag kan väl säga att jag är sådär nöjd med det! Ni ivriga burknördar vill ju veta hur det går i mitt förbaskade liv, det förstår jag ju. Så jag ska nu ge er en quick review av den vecka som passerat!

Torsdagen började tidigt och vi splittade kartonger från cirka 150 pallar under torsdagen och fredagen. Vi behöver inte säga så mycket mer om det kanske ? jävligt enformiga och konstiga dagar som inte intresserar er överhuvudtaget. På fredagen kom jag hem lagom trött i pannan och vi lagade mat jag och Emmepemme. Det blev bakpotatis och lövbiff ala Nathalie. (något skit i den stilen. ala nathalie betyder bränt). Linn, Madde, Jens och Josse kom hit för lite bira och sen somnade jag gott efter veckans slit.

I lördags blev det väldigt lugnt, en film och lite myspys.. (även om jag somnade efter 30 minuter). Söndagen hoppade jag upp med ett leende på läpparna och sjöng hela vägen till jobbet. (icke), Efter jobbet körde jag o Josse ner till Svalöv och kollade på grabbarnas fotbollscup. Väldigt givande eftersom dom vann hela cupen faktiskt! bra jobbat. På kvällen blev det pizza och sånt här hemma med jens o josse då självklart.

Måndag tisdag och onsdag jobbade jag 8-20 ungefär varje dag. Jag hade turen att komma hem till lagad mat till o med. Jag har verkligen hittat en bra Emil !! den mannen han kan sina saker! Igår var det invigning på Lagerhaus på bruksgatan, be there o sånt. ja. det var alles.