två långa dagar kvar

Jag kan känna doften av semestern. Nu är det nära alltså! Det är två dagar kvar tills min semester börjar, på riktigt! Känslan som är nu innan är den bästa ändå, en sån mysig längtan liksom.
 
Dagarna på jobbet går fort även om det på morgonen känns som en evighet till kvällen. Jag får gjort det jag har tänkt mig även om jag jobbar lite långsammare än vanligt. I tisdags gjorde jag något med ryggen på jobbet som fortfarande inte känns så bra men jag tar det lugnt, Det känns bättre idag än igår så det går nog över snart :)
 
Festivalen har börjat och har dratt in lika många grottmänniskor som vanligt i stan. Jag jobbar 11-17 imorgon och på kvällen ska jag ut i festivalvimlet och käka langos, kolla på nåt band och hålla mig ifrån att strypa Emil som går på semester en dag innan mig..
 
På lördagen är det min sista dag innan semestern. Det ska jobbas, katterna ska lämnas och vi ska hälsa på farmor och farfar en sväng också ;) det är bra band på festivalen så vi kanske åker ner och kollar lite där.. och äter lite mer festivalmat... Det är ju det absolut BÄSTA med hela festivalen.. maten alltså!
 
Nä, nu får det vara nog här! Jag ska se om jag kan luska ut vad jag ska packa ner i resväskan.. inte lätt det där alltså! "att-göra-listorna är stora"