to watch me fade away..

Det är ny vecka, måndag. veckan är lång. Hela helgen passerade sjukligt fort, as usual. I lördags åkte jag och Emil ut till Ikea så jag fick inhandlat lite saker till lägenheten. Efter Ikea blev det raka vägen till Leman och sen till mamma o pappa för att grilla, mumma! Jag älskar grillat, grillat är godast! Vi kom hem ganska sent, kollade lite väggdekor på datorn och sen somnade jag.

Vaknade upp kl 10 igår typ och efter frukost och sånt gick jag ner för att hämta mitt schema som jag glömt på Åhlens. ( kan vara bra o veta när man börjar jobba, right?). Vi hälsade på Emils päron en snabbis och lämnade massa frukt och sånt, sen åkte vi hem o käkade innan jag mötte upp Sara. Hon passar en hund denna veckan så vi var ute på en promenad med den, hälsade på Jens o Josse o lite så. Senare på kvällen däckade Sara i soffan här hemma så då var det dags att avsluta kvällen kanske?

Imorse ringde klockan 9:00, tog på mig och gick sen ut en runda med lö dog, micki o Sara. Lilla Hugo (micki) fyller 20 år idag så man får väl gratulera med en härlig morgonpromenad! haha. Jag hade tänkt hoppa in i duschen nu och så, sen ska jag ut en runda med Micki o vovven innan jobb. Slutar 18.20 idag, see you laters.