oh, lycka!

alltså jag vet inte vart jag ska börja.
 
tredje dagen hemma i soffan idag och plånboken har inte direkt tillåtit gourmetmat veckan innan lön. med tanke på att jag inte orkat röra mig från soffan så har det ju ändå känts okej att äta hälsosamt och tråkigt! :P
 
när emil hade gått till jobbet imorse ringde det å dörren, det var emils pappa som skulle lämna av en bit entrecote som dom inte skulle hinna äta ! "hej helgmiddag" tänkte jag. tre timmar senare får jag ett sms från Emils mamma också som undrar om jag ska ha något i affären eftersom hon ändå ska handla. Hur snälla är inte dom liksom? Vi kommer fram till att hon ska köpa halstabletter men.. och jag säger MEN - hon kommer med halva affären.
 
"Jag vet hur dåligt med pengar man kan ha efter en sån resa, veckan innan löning och allt. Det är bättre man kan visa sin kärlek nu än att man ska göra det när nån har dött" och så vidare. Hon lämnade 3 olika paket halstabletter, pepparsås, 3 olika köttbitar, köttfärs, ramlösa, mjölk, juice, tomat, mozzarella, smör, bröd, pålägg, godis, glass, philadelphia, ägg, remoulad, rostad lök, rostbiff, toapapper.. (kanske till o med glömde något, men ni fattar)
 
När emil kommer hem ska det lagas mat så det står härliga till. Det blir kött, potatis/morötter i ugnen, sås, sallad och sen glass till efterrätt! om jag inte varit så seg pga förkylningen hade jag skuttat! bästa svärmor!!