<3 sunday rain <3

I fredags gick spinningen sjukt bra och svetten rann av mig, från .. ja överallt! Jag fick en mindre chock senare dock när vi gick in på core-passet då jag insåg att mina magmuskler i princip inte fanns.. Man får jobba på det helt enkelt! Vi avslutade med lunch på uteservering och sen en sväng på väla :) supermysig dag.
 
Resten av denna helgen försvann ju snabbare än kvickt.. Jobb till 17 igår med massor att göra och sen blev det film på kvällen. Vi kollade på filmen "a million ways to die in the west" och blev så himla besvikna. Trailern har lockat oss i flera månader men filmen levererade inte alls! Too bad. Jag jobbade 10-17 idag igen men med ösregnet som himlen bjöd på var det inte många kunder som drog sig ner i stan.. Dubbla pengar och jag fick massa annat gjort som jag inte hunnit i veckan så det känns ändå som ett plus!
 
Nu ska vi snart kolla första avsnittet Big Brother så får vi se vad vi tycker om det.. Maten inför veckan är inhandlad och eftersom vi inte äter tillsammans en enda vardag denna veckan så handlade vi egen mat! Ska bli spännande och se om jag lyckas laga nåt annat än knäckebröd med aromat denna gången.. Varför är det så tråkigt att laga mat till bara en person? oh lord. Jag får försöka skärpa mig iaf nu när jag köpt kyckling och massa annat fint :)