en update kanske?

Sheise, jag vet inte ens vart jag ska börja, för jag vet inte ens vad jag skrivit i bloggen och inte! Men jag har fått lägenhet, målat och haft mig, haft hjälp med att tapetsera och allt för att allting ska bli så fint som möjligt för mig och min prins Emil ! Vi har alltså flyttat ihop, efter väldigt kort tid måste jag säga.. but it feel so right!

Idaag beställde Emil soffan så nu är det soffa och bokhylla o tavlor som saknas, sen kan man nästan kalla det ett hem ! Självklart behövs det andra saker också, små möbler lite överallt och så, men man kan inte bygga ett hem på en månad, så är det bara !

Sitter hos Sara nu och snor hennes internet eftersom vi inte har sånna nymodernigheter i vår lägenhet än ;P. Enda sättet jag kan kommunicera med folk nu är här typ, hinner nästan aldrig prata i telefon eller träffa någon. Stört, men så är det väl tills man kommit i ordning. Men ja, folk vet väl vart jag håller hus iaf.. ombyggnad o flytt till 1000. det får nog bli en inflyttningsfest om en månad kanske när soffan kommit!! Nuuuu ska ja kolla på när Sara nördar Guitarr Hero och sen ska jag traska hem igen! vi har ett utbyte ikväll, jag bytte emil mot Sara, så nu är jonas hos oss och jag hos Sara.. sicket kap ! haha. solong