var är solen ?

igår var vi i parken typ hela dagen, ala Gaudi. really nice view att få se hela barcelona från toppen ! efteråt blev det en fika för mig och jaki.. och den missbrukade vattenpipan ! den har verkligen kommit till användning haha.
har sett x antal filmer sen jag kom hit: disaster movie, cinderella story, worlds greatest dad, sällskaps resan ett och två. tror jag kan ha sett nån mer faktiskt, men kan inte komma ihåg.
idag kommer jaki hem ganska sent, vid 6 nånting.. så jag har hela dagen själv. håller tummarna för att solen ska titta fram om nån timme och sen blir det en runda i affärerna ! måste hitta något att ha på mig imorron om vi ska till razzmatazz. Kleerup och Crookers ska spela och ryktet sa mig att vi skulle dit. ikväll behöver jag också en outfit faktiskt, för då blir det "Shhh... no se lo digas a nadie". en liten öl, kanske två... eller tre ! för att välkomna helgen liksom.
på tal om alkohol och sånt, så drack jag den godaste daquirin ever made i tisdags. färska jordgubbar som fastnar i sugröret är NAJS ! ehj hej.