another-one-bites-the-dust

Uppe med tuppen idag (han hår väl upp vid 7?). Åkte med älsklingen till bilprovningen så att han fick bestiktigat bilen och så, sen åkte vi till hans jobb och jag tog sen bilen därifrån hem till honom så att hans föräldrar kunde låna den. Tog bussen hem, frös som fasen när jag väntade.. och inte blev det bättre när jag hoppade på bussen!

En kille vi kan kalla för "Abbe" började prata med mig, och struntade totalt i att jag inte vill prata med honom. "Hej söt, var ska du? Kan jag får ditt nummer? Nähe, din msn då? Kan vi lära känna varandra? Har du pojkvän? Kan jag få bli ditt reservdäck? Men snälla kan jag inte få ditt nummer, vi kan lära känna varandra. Du kan ringa mig när din kille är sjuk? du är söt, kom igen.

Efter 40st NEJ, hoppade han av bussen och gav upp. det är nog veckans största lycka, att han hoppade av alltså. Sitter hemma i soffan, myskläderna är på.. och jag gör nothing. And it feels so good. Det är after-work idag med jobbet, men jag vet inte riktigt om jag kanske borde stanna hemma eftersom jag inte mår helt 100, vi får se hur det blir med den saken helt enkelt. Om jag får bestämma själv så ligger jag nerbäddad framför en bra film, med en god macka och en kopp te kl 22 ikväll, det hade varit så himla perfekt!